L’Alcanar va remuntar i va assolir la tercera victòria seguida. Va ser al camp de l’Ebre Escola B (1-3). Els locals, de penal, van fer l’1-0. A la represa, els visitants van empatar aprofitant Àngel una indecisió local. Sergi, rematant amb planxa una falta lateral, va marcar l’1-2. L’Ebre es va quedar amb deu i també va viure uns minuts complicats arran de la greu lesió de Daj, amb trencament dels lligaments del genoll. I també el menisc. A darrera hora els locals van poder empatar amb una gran volea d’Araujo. Del 2-2 es va passar a l’1-3 ja al final.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.