La regidoria de Joventut ha posat en marxa un nou cicle de conferències al Maset Espai Jove destinada a motivar el jovent de la Ràpita, per bé que estan obertes a tots els públics. El coach rapitenc Carlos Adell va encetar el passat divendres 22 de novembre aquest cicle per a joves amb la xerrada ‘Limitess – Sense Límits”, on van assistir-hi una trentena de persones. Cada mes s’abordaran temàtiques que puguin servir per orientar laboralment els joves a partir d’oferir-los els testimonis d’altres rapitencs que han hagut d’afrontar la seva construcció professional lluny de la Ràpita o bé que han arribat a la nostra població per superar les dificultats dels seus llocs d’origen.

És una iniciativa per motivar els joves del poble, però també gent de totes les edats”, explica Rafa Balagué, regidor de Joventut. “Els joves que no saben ben bé on se decantaran en un futur podran escoltar altres rapitencs que han tingut una trajectòria fora del poble, que han tornat i que venen amb una motxilla carregada d’experiències”. Durant el pròxim trimestre es podrà escoltar el testimoni de tres joves més: un jove migrant que s’ha adaptat a viure a la Ràpita, la perfumista Núria Cruelles i també s’ha convidat al creador d’una aplicació que gestiona els tiquets i les notes de despesa dels treballadors.

La regidoria de Joventut programarà al Maset Espai Jove aquestes conferències el tercer divendres de cada mes a excepció de la propera, que serà el dijous 19 de desembre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.