Amb el lema Les dones mereixen un homenatge, l’Associació de Dones Agents de Salut (ADAS) de Deltebre organitza aquest dissabte, 9 de novembre, un acte per a commemorar el seu desè aniversari i els 10 anys de la celebració de l’Homenatge a la vida de les dones silenciades del Delta. Després de 10 anys d’homenatjar diferents col·lectius i oficis relacionats amb les dones, enguany ADAS farà un reconeixement a les tres associacions de dones que treballen a Deltebre com són l’Associació local de la Dona de la Cava, l’Associació de Dones de Deltebre i el col·lectiu F de Figa. L’acte tindrà lloc al Centre Fluvial del Delta, sota el pont lo Passador, a partir de les 18 hores. A més, l’acte servirà també per a entregar els premis ADAS Jove, dirigit a alumnes d’ESO que elaboren clipmetratges, i ADAS de Sucre, en el qual participen alumnes de sisè i que enguany han hagut de fer una redacció sobre una dona de la família. L’acte comptarà finalment amb l’actuació del cor LaBinota.

L’acte serà la prèvia del XIV Curs Dones, Salut i Educació 2019-2020 que s’inaugurarà a la sala Eliseo Vives de la Biblioteca el pròxim dijous 14 de novembre amb la sessió El infinito en la palma de tu mano, a càrrec de M. José Sáenz i Inés Ramón. | Setmanari L’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.