Efectius del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil han auxiliat dues gosses adultes i 11 cadells que es trobaven amb símptomes evidents de desnutrició a la partida de Sant Bernabé de Jesús (Tortosa).

L’actuació es va produir a principis de la setmana passada quan els agents van ser alertats per uns veïns a causa dels incessants lladrucs de gos. Un cop rastrejada la zona, hi van trobar dues gosses amb actitud agressiva i a continuació els cadells amb símptomes evidents de desnutrició i de possibles malalties.

L’associació protectora d’animals Engrescats d’Amposta s’ha fet càrrec dels animals i ara s’ocuparà de buscar persones interessades en adoptar-los.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.