El Banco Santander clausurarà aquest mes d’octubre una oficina a Tortosa i una altra a Amposta. Aquesta decisió és conseqüència de l’aplicació d’un nou expedient de regulació d’ocupació arran de la integració del Banco Popular. En concret, les oficines que es tanquen són les ubicades al número 7 de la plaça d’Alfonso XII de Tortosa i al número 46 de l’avinguda de la Ràpita d’Amposta. Amb aquests tancaments, l’entitat bancària reduirà només a un el nombre d’oficines que mantindrà obertes al públic a cadascuna de les dues ciutats.

Recentment, també ha tancat l’oficina del Santander, ubicada a la plaça Diego de León de Camarles. Aquesta sucursal ha estat absorbida per l’altra del Banco Santander, que es troba al número 17 del carrer 11 d’aquest municipi del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.