Jordi Fabregat ha fitxat amb l’Arandina, de la Tercera divisió grup 8. L’equip de Burgos torna a apostar per l’ascens a la Segona B, després del descens que va viure fa tres temporades. Ha intentat pujar en les dues darreres lligues, sense èxit final, i ara torna a fer un projecte, amb el mister tortosí, per recuperar la Segona B.

Fabregat substitueix a Javier Álvarez de los Mozos, entrenador a qui dilluns se li va rescindir el contracte amb el club d’Aranda de Duero. Des dels mitjans de Burgos s’ha destacat a Fabregat per la seua experiència a la Tercera divisió, i a la Segona B, amb el Conquense, Jumilla i Guijuelo.

És un nou repte per a l’entrenador ebrenc. Destacar que el secretari tècnic de l’Arandina és Luis Mezquita, que fou jugador del Tortosa als anys 70.

D’altra banda, lluny de l’actualitat esportiva de l’equip, els darrers dies, Aranda de Duero és notícia per una suposada agressió sexual que va poder patir una menor per 3 exjugadors de l’Arandina. Això va passar fa més d’un any, però l’afer segueix a l’espera del judici.

Redacció: M.V.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.