El rapitenc Miquel Reverté s’ha adjudicat aquest matí el XXVII premi de poesia “Flor Natural” Ciutat de Benicarló.

Entre els premis que ha gunayat l’escriptor rapitenc destaquen el Sebastià Joan Arbó de l’any 2002, l’any del centenari del seu naixement en l’obra “Quinossio”, abans dues vegades el premi de narrativa de l’Ametlla de mar; el premi “Nostromo” de narrativa marítima l’any 2013 amb cròniques d’una mar desapareguda; premi de narrativa breu d’Amposta amb brilla un far entre les dunes; premi de novel·la d’Ascó amb “defenseu-nos en la batalla” i després en l’apartat poètic, durant tres anys consecutius premiat a l’apartat de poesia del Perelló; També a la Selva del Camp amb els versos inicials i també un parell de premis consecutius a l’Espluga de Francolí, entre d’altres coses…

També l’any passat va ser segon premi a la convocatòria de lletres al comerç de l’Associació de comerços de Barcelona.