La primera alcaldessa electa de Tortosa, Meritxell Roigé, insisteix a ampliar el govern municipal. Continua oferint mà estesa a les sis formacions que conformen el plenari, però en especial a Esquerra republicana. Respecte als resultats de Junts per Catalunya a la comarca del Baix Ebre, Roigé es mostra satisfeta dels quatre municipis on els demòcrates governen però reconeix que els resultats es podrien millorar. També critica la mala fe d’alguns mitjans de comunicació en voler entorpir la seva governança.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.