Toni Navarro, alcaldable per Esquerra republicana serà el pròxim alcalde de Camarles. De la mà de Ramón Brull, portaveu de la FIC. Aquest és el pacte de govern que ja és oficial i que deix fora de joc a l’actual alcaldessa en funcions, Sandra Zaragoza amb Junts per Camarles. Fins fa qüestió de dies semblava que Junts tornaria a reeditar l’acord amb la FIC i governaria de nou el consistori. Però s’ha girat la truita en entrar en negociacions la FIC i Esquerra. Brull assegura que la seva intenció era reeditar l’acord amb Junts però la sorpresa va arribar quan es van assabentar que Junts també havia avançat en negociacions amb Esquerra. Una notícia que no va caure en gràcia a cap de les dues formacions. En aquest escenari, Esquerra i la FIC van arribar a l’acord fàcilment.

Des de la FIC reconeixen que aquesta decisió ha aixecat polseguera però confien en haver actuat correctament. Per part d’Esquerra es mostren satisfets d’aquest acord que, per segon mandat sent la llista més votada, per fi podran entrar a govern. Respecte a les regidories, la Veu del Poble portarà les mateixes que en l’anterior mandat, ensenyament, indústria i agricultura, esports, sanitat i medi ambient. I Brull serà l’alcalde durant el 3r any de mandat. Per la seva banda, Esquerra governarà el primer, segon i quart any. Per tant, tot apunta que dissabte Toni Navarro serà el nou alcalde de Camarles.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.