Vilalba dels Arcs

Després de quatre anys de govern entre Compromís-Esquerra i la FIC a Vilalba dels Arcs, el passat 26 de maig estos últims van guanyar les eleccions amb 3 regidors, sense arribar a la majoria absoluta de 4. Isidre Sampé ha aconseguit un govern de concentració amb sis dels set vots del total del consistori, amb els dos regidors d’Activa’t-Junts i un dels dos de Compromís, amb el vot en blanc de l’altre.

Pinell de Brai

Al Pinell de Brai, Eva Amposta, d’Entesa-Movem, ha mantingut l’alcaldia per als pròxims 4 anys amb un acord amb el regidor d’Esquerra, qui ha votat a favor d’Amposta com a alcaldessa. Ara s’està decidint com s’establiran les responsabilitats al consistori.

Corbera d’Ebre

Antonio Álvarez, d’Entesa – Movem, tal com va avançar Canal Terres de l’Ebre, segueix com a alcalde a Corbera d’Ebre amb un pacte amb Esquerra, amb un vot a favor d’Álvarez i l’altre en blanc. La sorpresa la van donar les regidores de Juntes per Corbera d’Ebre, votant a favor de l’alcaldia d’Álvarez, mentre que el regidor del PP ho va fer a favor de si mateix. Esta setmana estan previstes les reunions per la possible entrada d’ERC al govern i es valorarà el posicionament de Juntes en les votacions.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.