El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus ha estat present aquest dissabte als actes de celebració de la 25a Trobada de Penyes Barcelonistes de les Terres de l’Ebre que ha tingut lloc a Roquetes, amb motiu del 25è aniversari de la Penya Mont-Caro d’aquesta població, que ha estat l’organitzadora de la trobada.

La jornada barcelonista que s’ha viscut a Roquetes ha comptat també amb la participació dels exjugadors del FC Barcelona Pere Valentí Mora, José Joaquín Albaladejo i Félix Palomares, tots tres integrants de la plantilla que va guanyar la primera Recopa del Barça l’any 1979, i que han estat els protagonistes aquest matí d’un col·loqui a la sala d’actes de l’Ajuntament, sobre aquesta final de Basilea que van viure fa 40 anys.

L’activitat del matí s’ha completat amb una visita guiada a l’Observatori de l’Ebre, institut d’investigació fundat el 1904 per tal d’estudiar la meteorologia i les relacions entre el sol i la terra, i que actualment forma part de la Universitat Ramon Llull.

Els actes institucionals han comptat amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner, que ha encapçalat la comitiva barcelonista i penyística que ha estat rebuda a l’Ajuntament de Roquetes per l’alcalde Francesc Gas, en una recepció a la que també han assistit el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Terres de l’Ebre, Ramón Fibla, el president de la PB Mont-Caro, Ramon Pardo, i socis fundadors d’aquesta penya de Roquetes entre altres persones.

Després dels corresponents parlaments i intercanvis d’obsequis, Jordi Cardoner i Casaus ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament, i seguidament tota la comitiva s’ha dirigit al Pavelló Municipal de Roquetes, on els tres exjugadors del Barça, el president de la PB Mont-Caro i el president de la Federació de les Terres de l’Ebre, s’han dirigit als presents, abans dels parlaments finals de l’alcalde Francesc Gas i del vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus.

La celebració s’ha tancat amb el lliurament dels corbatins de record de la trobada a les 39 penyes assistents i el dinar commemoratiu d’aquesta festa penyística amb la presència d’unes 220 persones en el mateix pavelló, que ha posat la cloenda d’aquesta jornada de barcelonisme a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.