L’incendi d’un camió en el quilòmetre 294 S de l’autopista AP-7 entre Hospitalet de l’Infant i la Ametlla de Mar minuts després del migdia d’avui, divendres, s’ha propagat a un talús i ha provocat el tall de la via, que gradualment es va obrint.

El succés ha provocat un embús que ha superat els quatre quilòmetres. Trànsit d’Autopista informa que a les 12,30 hores s’ha obert un dels carrils, mentre els Bombers extingeixen l’incendi. Malgrat l’obertura d’un carril, es mantenen quilòmetres de marxa lenta amb retencions.

Autopistes està remenant solucions alternatives per evacuar els vehicles pel peatge de L’Hospitalet de l’Infant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.