El míting de Junts per Tortosa a Ferreries va presentar les propostes relacionades amb el barri com la reforma de la Rambla de Catalunya i el nou centre cultural que s’ubicarà a l’antiga Indo. La candidata a l’alcaldia, Meritxell Roigé, va posar de relleu la importància de seguir desenvolupant projectes a Ferreries i que en nou complex esportiu pot esdevindré un centre de referència de la ciutat, però també de la resta del territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre