El cap de llista de Ciutadans (Cs) per Sant Carles de la Ràpita, Rafa Sánchez, ha explicat que “apostem per potenciar el turisme i el sector comercial, dues activitats bàsiques pel municipi”. “A més, volem impulsar les polítiques socials d’ajudes a les famílies nombroses i plans d’ocupació adreçats especialment als joves i altres col·lectius especialment vulnerables”, ha assegurat i ha afegit que“l’objectiu de Cs és que la Ràpita sigui una ciutat amable tant per als habitants del municipi com per als visitants”.

En un acte celebrat aquesta setmana al Maset i acompanyat de la diputada al Parlament de Catalunya Maialen Fernández, el cap de llista de Cs per la Ràpita ha presentat la candidatura de la formació taronja de cara a les eleccions del 26 de maig. “És una llista tranversal, integrada per persones molt diverses i que representa a tota la societat rapitenca”, ha ditSánchez ha assegurat també que “l’objectiu és entrar al consistori i aconseguir una representació forta per treballar per a tots els rapitencs i rapitenques”.