El candidat de Ciutadans a Tortosa a les eleccions municipals del 26 de maig, Miquel Albacar, ha presentat l’eslògan de campanya – ‘Una Tortosa de Tots’ – en una trobada amb els mitjans de comunicació a la plaça 1 d’octubre del barri de Ferreries. La formació constitucionalista es presenta per primer cop a les municipals amb una llista que defineixen d’heterogènia, amb persones d’edats diverses i de tots els barris de la ciutat. Albacar ha destacat la necessitat de “dur a terme polítiques diferents que contraposin els governs clientelars de Convergència i ERC, per tal d’aconseguir canvis que beneficien els veïns”.

Ciutadans proposa una gran reforma al barri de Ferreries, en concret a la zona esportiva. La formació taronja ha anunciat que volen traslladar les instal·lacions esportives a un nou emplaçament a Jesús. El projecte suposaria enderrocar la pista d’atletisme, el velòdrom i el pavelló i fer-ne uns de nous, amb les mides normatives, a la zona de Jesús. Al seu lloc, es construirien més places d’aparcament, una gran zona verda i pisos per estudiants, mantenint, això sí, el complex esportiu Win Tortosa.

Finalment, Albacar ha presentat el conjunt de la llista que encapçalarà per Tortosa en els pròxims comicis municipals, i l’ha presentada com una “Candidatura heterogènia i transversal amb integrants de tots els barris i pobles de Tortosa”. Miquel Albacar és enginyer de camins, canals i ports per la UPC. I l’acompanyen la número 2, Patrícia Faura, llicenciada en veterinària per la UAB; i el 3 l’ocupa Rubén Espuny, llicenciat en dret per la URV i membre de Societat Civil Catalana. El 4 és Joan Arias, llicenciat en Químiques, i la número 5 és Carme Poy, diplomada en ciències empresarials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.