Ciutadans portarà la defensa del Delta de l’Ebre fins a les institucions europees. Ho ha confirmat el diputat per Tarragona, Matías Alonso, en una visita a les Terres de l’Ebre per reunir-se amb el Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre i la Taula de Consens i per conèixer de primera mà la delicada situació d’aquest espai.

Al portaveu l’han acompanyat el president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, el portaveu a la diputació de Tarragona Pere Lluís Huguet i Miquel Albacar, portaveu a l’Ajuntament de Tortosa.

Des de Ciutadans han defensat la importància del Delta com a espai natural a nivell europeu, però també com a zona d’arrelament de les milers de persones que hi viuen. Per este motiu, des de la formació han denunciat, diuen, la inactivitat dels governs de la generalitat i l’estat espanyol per frenar la seva regressió i revertir els efectes dels últims temporals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.