L’Arnes va guanyar en la tercera jornada del play Off, contra el Benissanet (3-1). Segona derrota seguida dels terraltins que van començar millor el partit avançant-se amb el 2-0, amb gols de Quim, de penal, i d’Oscar. Ricard posaria dins del partit als visitants i a la represa el partit va estar ajustat fins que Gordo, quan el Benissanet ja jugava amb 10, va aprofitar una contra per marcar el 3-1. A la contra, els locals van saber trobar els espais que va deixar un que va arriscar per assolir l’empat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.