L’Arnes, després de perdre en la primera jornada del play Off, va vèncer en la segona, al camp de l’Amposta B (0-3). Els arnerols van aprendre la lliçó de la primera jornada i van sortir amb les línies ben juntes i replegats quan no tenien la pilota, amb la línia defensiva més prop de la seua àrea, evitant passades a l’esquena. L’Amposta, amb poc ritme en pilota, va trobar-se amb dificultats malgrat tenir les dues primers ocasions. A més, va estar fràgil en defensa en una acció que va aprofitar el visitant Gordo per fer el 0-1. Amb el partit més obert i els arnerols més posats, sabent que havien de buscar la contra, Quim va fer una gran jugada que fou el 0-2.
A la represa, l’Amposta va intentar-ho però sense claredat. L’Arnes va seguir molt ferm defensivament i amb espais va ampliar l’avantatge amb un altre gol de Quim, després d’una assistència de Gordo.