Aquest cap de setmana els aficionats al bonsai tenen una magnífica oportunitat per gaudir de tot tipus d’activitats gratuïtes al voltant del popular art mil·lenari japonès d’origen xinès de conrear arbres i plantes.

L’empresa Mistral Bonsai, el major centre de producció de bonsais de l’Estat espanyol i un dels més grans d’Europa, acollirà a les seues instal·lacions de Camarles una nova jornada del bonsai amb entrada lliure. Durant tot el cap de setmana els assistents podran gaudir de diverses activitats gratuïtes, com tallers d’iniciació al bonsai, zona infantil i demostracions a càrrec de grans experts bonsaistes, enguany amb la presència de Antonio Fernández i Nacho Salar.

‘Ioga entre bonsais, massatge Tailandès i Massatge “Kubido” La novetat d’enguany és la zona Wellness. Durant tot el cap se setmana, els assistents a les jornades podran realitzar activitats de benestar envoltats de natura a la zona habilitada dintre les instal·lacions. El ioga serà impartit per Julia del centre Yuguana experta amb ioga Ashtanga Vinyasa Yoga i Pilates Mat.

També tindrem un taller del famós massatge tailandès, on aprendrem els seus benèfic, farem un petit taller automassatge i podran gaudir d’un tast personalitzat gràcies a la gentilesa de Sabai massatges. Per una altra banda, tindrem la possibilitat de descobrir el massatge Kubido, lífting facial natural, originari xinés.

Visites guiades amb vermut

Una de les activitats amb més acceptació entre són les visites guiades amb vermut, una ocasió única per poder descobrir els secrets que amaguen aquests petits arbres i de contemplar la col·lecció d’exemplars de bonsais centenaris més gran d’Europa. Per finalitzar la visita farem un vermut en aquest ambient tant agradable. Aquesta activitat està programada per dissabte i diumenge d’12 h a 13 h.

Horari d’obertura

El dissabte 6 d’abril Mistral Bonsai estarà obert al públic de 9.30 h a 19:00 h i el diumenge 7 de 9.30 h a 14.00 h.

Mistral Bonsai: km 1.093 de la carretera nacional N-340, prop de Camarles (Tarragona), municipi situat al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.