Alternativa per Gandesa-Esquerra Republicana ha presentat el seu candidat a l’alcaldia de la capital terraltina, Miquel Aubà, aquest divendres passat amb el suport i la presència de la consellera de Justícia, Ester Capella.

Aubà ha expressat: “Estic encantat de poder servir a Gandesa quatre anys més, pel que convingui i amb aquesta il·lusió que no hem perdut amb els últims anys”. La consellera Capella ha destacat d’Aubà que és “un gran company i un gran senador”.

A més, Capella ha explicat que Miquel Aubà compta amb “els trets característics del bon alcalde” que són la “capacitat de diàleg i de sumar”.

En els últims comicis Alternativa per Gandesa-ERC va quedar com a segona força amb 4 regidors (amb 501 vots que li representaven un 33,38 % dels sufragis), per darrera de Convergència i Unió amb 6 (amb un total de 54,83 % dels vots, amb 823 sufragis), que li donava al partit liderat per Carles Luz, la majoria absoluta.

Miquel Aubà parteix amb la intenció d’arravatar-li l’alcaldia a Luz, després que el 2011 l’aconseguís amb el pacte amb el PP després que es produís un empat tècnic entre els republicans, com a primera força amb 632 sufragis (un 40,03 %) que li donaven 5 regidors, els mateixos que els convergents amb 564 sufragis (35’72 %).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.