Segons publica la edició digital del Setmanari l’Ebre, Enric Adell, alcalde de Paüls, serà nomenat  nou vicepresident de la Diputació de Tarragona. L’actual diputat d’ERC  i delegat del Servei d’Assistència Municipal a l’ens supramunicipal assumirà el càrrec que ha deixat vacant l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Als seus trenta-quatre anys Adell es convertirà en el polític ebrenc més jove en accedir a la vicepresidència de la Diputació i també serà el primer representant ebrenc d’un poble de menys de 2.000 habitants en ser-ho (Paüls en te 552). De poblacions amb major número d’habitants el 1989 va entrar com a  vicepresident el gandesà Anton Monner, i deu anys més tard, el 1999, el perellonenc Salvador Pallarés. Abans el 1987 també va arribar al càrrec el tortosí Vicent Lluesma i el morenc Jordi Borràs el 1997. Més recentment els altres ebrencs que han tingut l’oportunitat d’ocupar la vicepresidència han estat l’ulldeconenc Jaume Antich el 2004, el tortosí Pere Panisello al 2005 i el deltebrenc Lluís Soler al 2019. Des del 2019 també ocupa el càrrec de vicepresidenta l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i fins fa pocs dies l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Enric Adell, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en fiscalitat per la Universitat Oberta de Catalunya i màster en direcció de recursos humans per la FURV , ocupa el càrrec de diputat des del 2019 i és alcalde de Paüls des del 2015. Del 2015 al 2019 fou conseller comarcal del Baix Ebre, del 2015 al 2020 president del Consell Esportiu del Baix Ebre, i del 2018 al 2019 vicepresident del COPATE.