El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts el nomenament d’Irene Fornós i Curto com a nova directora del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya.

Nascuda l’any 1980 a Tortosa, té estudis de Dret per la Universitat de Barcelona. Durant 12 anys ha treballat a Montepio Conductors de Tortosa, una entitat mutualista de previsió social sense afany de lucre, on ha ocupat diferents responsabilitats. Fornós ha estat diputada al Parlament de Catalunya del desembre de 2017 a desembre del 2020, i té també una trajectòria en moviments socials i entitats de la societat civil.

La direcció del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya ha estat assumida fins a l’actualitat per Joan Delort, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.