El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha visitat les Terres de l’Ebre amb motiu de la presentació del seu nou llibre ‘Contra l’adversitat’. És el primer cop que Junqueras torna al territori amb completa llibertat, després de passar quatre anys a la presó.

A l’espai L’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre, el líder republicà ha defensat que l’estratègia política que segueix el seu partit “és la millor” i “la més ràpida” per assolir la independència. Una estratègia basada “en el diàleg”, en guanyar adeptes en espais encara minoritaris per al vot independentista, i amb una data clau: el dia en què el Tribunal de Drets Humans es pronunciarà sobre les sentències condemnatòries del procés. Un punt “decisiu”, en opinió de Junqueras, que, almenys, aturarà, en part, el procés repressor de l’Estat.

Visita a Canal Terres de l’Ebre

Oriol Junqueras, acompanyant per una àmplia comitiva d’Esquerra Republicana a l’Ebre, ha tingut també temps per fer una dedicatòria en la seva primera visita a Canal Terres de l’Ebre, i ha estat obsequiat per un producte tradicional ebrenc: la coca de maçana de l’agredolç, de Santa Bàrbara.

El líder republicà acudirà també a Amposta, Roquetes i finalment Tortosa, on presentarà el seu llibre, en el qual reprodueix alguna de les respostes a les prop de 100.000 cartes que va rebre a les presons abans de ser indultat.

Autor: