L’Ebre Escola jugarà el play-Off, juntament amb Amposta i Benissanet. Va vèncer a Ginestar, rival directe, i amb els punts del partit a Vilalba, per la impugnació, ja ha assegurat jugar la lligueta d’ascens.
El Ginestar haurà d’esperar en la darrera jornada a vèncer el Tivenys (a casa) i que l’Arnes no puntui a Amposta.
El partit va començar bé per als locals que van avançar-se arran d’una contra de manual definida per Carlos. Els locals van estar mé sben posats i van crear alguna arribada més. Però l’Ebre, poc abans del descans, va empatar amb una genialitat de Pep Montesó. Els viistants van fer un travesser ja a les acaballes del primer temps. A la represa, el Ginestar va tenir una primera opció, en un córner. Però, amb els minuts, els visitants van estar més ben posats i van decidir amb un gol de Montesó, a la sortida d’un córner, i amb una falta directa que va afusellar Tino.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.