La Rapitenca va perdre contra el Lleida, rival directe en la lluita per sortir del descens (0-1). El partit era clau, amb totes els canvis que ha sofert l’equip, a a banqueta i a la plantilla amb diverses incorporacions. L’equip va començar bé el partit, dominant i tenint una ocasió. Amb seguretat defensiva, la Rapitenca es va imposar. Perpo sobre el minut 30, el partit va igualar-se i el Lleida ja va tenir una oportunitat clara.
A la represa, amb canvis en els locals, Demba va crear una opció. Però de l’1-0 es va passar al 0-1 amb un gol visitant en una contra i en què José Luis, porter local, i Sergio, central que debutava a casa, no es van entendre. Errada clamorosa que amb habilitat va aprofitar el davanter lleidatà.
Amb el 0-1 nervis en els locals que van disposar d’una ocasió amb rematada de Dema que va evitar enric, porter juvenil del Lleida. Amb els espais, els de la Terra ferma van poder decidir a la contra davant d’una Rapitenca que es va diluir fuirt de la seua situació, jugant ja molt precipitada. Al final, 0-1 i pas enrera pels rapitencs per sortir del descens directes.

Decles

Gregorio Ocaña ‘Yoyo’ de la Rapitenca
Jordi López del Lleida B

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre