Amposta comptarà per primera vegada en la democràcia, d’una candidatura nova per a les eleccions municipals: Podem Amposta. Entren amb força. O com a mínim això es desprén de les intencions dels candidats que opten a encapçalar les llistes.

El proper divendres es durà a terme una elecció interna per escollir quin serà l’alcaldable amb qui es presentaràn de cara a les imminents eleccions municipals del 26 de maig. Els tres candidats que s’hi presenten són Rosabel Recio, José Castillo (vinculat a la Marea Blanca) i l’activista Àngel Porres.

Des de Podem, comenten que un cop tinguin el seu cap de llista, treballaran amb les demés formacions polítiques ampostines per crear una coalició de partits d’esquerres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.