Toyota España té la voluntat de contribuir positivament a la societat i per això, juntament amb el Banc dels Aliments, ha impulsat una campanya per conscienciar a empleats i clients de la importància d’ajudar a les persones que més ho necessiten.

La acció ‘PROACE Solidària’ consisteix en omplir la zona de càrrega d’una Proace amb aliments donats pels treballadors de Toyota i per tot aquell client/públic que acudeixi a les instal·lacions, aconseguint així ajudar al Banc dels Aliments.

Es durà a terme a tota la Red Oficial de Concessionaris de Toyota España del 11 al 23 de febrer. A més dels empleats, s’anima a que tot aquell que ho desitgi s’aproximi a qualsevol Concessionari Toyota per aportar aliments i ajudar d’aquesta manera, a posar el plat a taula dels que més ho necessiten.

A la província de Tarragona hi ha un total de 5 concessionaris on es podran fer les donacions: Tarragona, Reus, Tortosa, el Vendrell i Valls. Tots els aliments recaptats en aquests punts de recollida seran entregats al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, que els distribuirà entre les més de 25.000 persones del territori que ho necessiten.

Des del Banc dels Aliments apunten que els més de 500.000 quilos recollits durant el Gran Recapte ja s’estan acabant i que campanyes com aquesta són imprescindibles per tal de poder tornar a omplir el magatzem.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.