El Catalònia va guanyar el Godall (1-0), amb gol de Leandro a la primera meitat. Els jesusencs, el dia del debut del seu tècnic, Juanjo Agustin, no van saber sentenciar i vam patir fins el final quan el Godall, viu en el partit, va inquietar amb accions a pilota aturada. El Cata s’enganxa al grup capdavanter amb les dues victòries seguides a casa. El Godall, amb dues derrotes seguides, continua en una zona compromesa que pot ser-ho si hi ha cap compensació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.