Rapitenca i Flix van empatar a un. Primera part dels rapitencs davant d’un Flix feble en la pressió defensiva. La Rapitenca, a la primera meitat, va fer l’1-0 i va tenir més opcions, a través d’Alex López. El Flix en tindria una i empataria poc abans del descans arran d’un córner. dani Robles va afusellar. A la represa, el Flix va estar millor, més posat, creant diverses ocasions i reclamant un gol fantasma. La pilota la trau el local Piqueras dins de la porteria. Al final, 1-1.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre