La Sénia, desprées de 3 derrotes, es va retrobar amb el triomf contra un Móra la Nova que veu frenada la seua progressió (2-1). Després d’un primer temps equilibrat, amb opcions per als dos equips, la represa va ser apassionant. Agustí, el ‘Killer’, va fer el 0-1, aprofitant una jugada de Yassine per l’esquerra. El partit es va trencar. Capi va empatar amb un gran tret. I amb el partit obert, una jugada ràpida dels locals, va propiciar una centrada d’Eric i la rematada del pichichi senienc Callarisa. Fins el final, el Móra la Nova va poder empatar i la Sénia va poder sentenciar a la contra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.