La Rapitenca necessitava la victòria i va obtenir-la en un partit que se li va posar de cara al minut 1 amb el gol de Sabaté. Posteriorment, els rapitencs, molt agressius en defensa i molt posats en el partit, van tenir les ocasions més clares. Sobre el minut 30 el partit va equilibrar-se però els locals van seguir jugant amb intensitat defensiva. A la represa, mateixa dinàmica i si bé el Júpiter va fer un pas avant, la Rapitenca, a la contra va poder snetenciar i va fer-ho amb un gol de penal, també transformat per Sabaté (68´)
Al final, 3 punts d’or per aparcar la crisi de resultats. Amb els rapitencs va debutar Demba Trauré, davanter que va estar a la Muntanyesa i Cerdanyola en temporades passades. Ja hi ha un altre fitxatge fet, tot i que no ha pogut debutar. I se n’esperar un altre.
La Rapitenca tenia les baixes per lesió de Xavi Marqués, i per sanció de Gasparin i del porter José Luis.
Brayan va tornar a jugar i es va notar. La nota negativa va ser que es va tornar a lesionar.

Decles de Guillermo Camarero, tècnic de la Rapitenca
Ruben Garcia, tècnic del Júpiter.

Disculpar que per un problema tècnic, no es va poder enregistrar el primer gol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.