L’Amposta B va fer un pas ferm per assegurar el play d’off d’ascens i marcar distàncies com a líder. Va guanyar al camp d’un rival directe, l’Ebre Escola (1-2). Els ampostins, més ben posats, van avançar-se amb gol de Ferri, arran d’una centrada-xut. Josep Montesó, amb un gran control i definició, va empatar. El partit fou trepidant. Potser l’Amposta va mostrar un xic més d’ofici i va tenir més el control. A la represa, una genialitat de Regolf va significar l’1-2. L’Amposta va tenir més espais a la contra mentre l’Ebre Escola es va abocar a la desesperada i va tenir una opcíó amb una rematada al travesser, però no va poder empatar. Al final, 1-2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.