L’Aldeana es va avançar aviat amb gol de Jonatan. Però l’Olímpic va reaccionar i va empatar amb un golàs de Madero. Els visitants tenien més la pilota però l’Aldeana, arran d’un penal rigorós, va tenir la millor opció. Nogales va aturar el llançament de Robert. A la represa, el partit va obrir-se i també va trencar-.se. El debutant Jordi López va establir l’1-2 per l’Olímpic que va reclamar un fora de joc xiulat i que hagués estat una bona opció. A la jugada següent, ja al 90, centrada de Jonatan López i el seu germà Robert va rematar amb una gran cop de cap. Al final, 2-2 i quart penal que falla l’Aldeana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.