L’Ampolla va guanyar el Tortosa en el derbi (3-0). Bon partit dels locals que van tenir a Samu com el seu davanter determinant amb dos gols que van encarrillar el triomf a la primera meitat. Dos grans gols. El primer amb un tret esplèndit des de 25 metres. Una canonada. El segon arran d’una bona acció combinada amb centrada de Roca i rematada del killer local. A la represa, el Tortosa va disposar d’una opció de Dani Bel que va evitar Damià, porter ampollero. Una contra que va culminar Guillem, explosiu i en plena forma, va ser el 3-0 que sentenciava. L’Ampolla és segon a dos punts del líder Valls. El Tortosa és quart, a 7 punts de l’Ampolla i a 9 del líder.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre