Un riu de clicks envairà Amposta de divendres a diumenge. Setena edició d’Expoclick, amb 15 venedors i creacions dels 24 participants a l’exposició de diorames.

Per setè any consecutiu, els amants del Playmobil podran triar i remenar entre els productes que portaran els 15 venedors de Catalunya, l’Estat i Europa que hi participen i veure les creacions dels 24 participants a l’exposició de diorames, que enguany ocuparà més metres quadrats.
Una cita que es complementa amb el concurs de diorames per als xiquets i xiquetes, el Buscaclick o el concurs Instagram Fotoclick. Enguany, com a novetat, també s’ha convocat el concurs d’aparadors, en què hi participen 5 comerços de la ciutat, que han decorat els seus aparadors amb Playmobils. Finalment, diferents bars i restaurants del municipi també oferiran menús especials Expoclick amb descomptes especials amb la butlleta d’entrada a la mostra.

«L’any passat, Expoclick va superar les 12.000 visites», ha recordat l’alcalde, tot reiterant la voluntat que «aquest tipus d’esdeveniments també es tiren endavant perquè són un element de dinamització econòmica del comerç i la restauració». L’alcalde va aprofitar per agrair, també, la tasca que es fa des de l’entitat Somoclicks en l’organització d’aquest esdeveniment, «que contribueix a situar Amposta dins del mapa». Andreu Borràs, responsable de Somosclicks, destaca la voluntat de repetir la xifra d’assistents.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.