L’Amposta va guanyar el primer partit de la lliga, el dia del debut de Xavi Cid. El tècnic, que encara no tenia la fitxa feta, no va poder estar a la banqueta. S’enfrontava contra el seu exdequip.
L’Amposta, molt vertical i intens, es va avançar aviat amb el 3-0, amb dos gols de Sergi José i un d’Isaac. Però, arran d’un penal (els locals van reclamar mans del jugador visitant en l’acció prèvia), el Camarles va entrar en el partit. Acte seguit, una indecisió defensiva ampostina va aprofitar-la el visitant Ferreres per a fer el 3-2. Llavors, una bona centrada del juvenil local, Ayuso, va propiciar un gran gol de Sergi José, amb rematada amb el cap. Hat tric. Però abans del descans, nova passivitat defensiva dels ampostins en una acció a pilota aturada mal defensada, i el visitant Rosales que va fer el 4-3. A la represa, pressió del Camarles amb un parell d’oportunitats en accions a pilota aturada. L’Amposta va patir fins que una bona jugada de Ferran per la dreta, va culminar-la Quim al segon pal. Amb el 5-3 i amb espais, l’Amposta va tenir altres ocasions clares a la contra. Va ser el primer triomf local. El Camarles va veure frenada la seua progressió (tres victòries seguides) . Per moments, va tornar a ser un equip irregular en defensa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.