La pràctica totalitat dels alcaldes de les Terres de l’Ebre (tant dels 52 municipis, com dels nuclis urbans adscrits), han confirmat la seua participació en la nova secció “El desè mandat” que es va estrenar l’1 de setembre al diari digital ebredigital.cat. Es tracta d’un espai d’opinió per reflexionar políticament, tant sobre el 40 anys de democràcia municipal, com sobre el mandat que ja entra en la recta final i camina cap a unes noves eleccions a la primavera de 2019, així sobre els projectes de futur dels pobles ebrencs.

La secció l’han inaugurat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i els alcaldes d’Amposta, Adam Tomàs, de Deltebre, Lluís Soler, i el de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós. La iniciativa del diari digital ebredigital.cat, que suma més de 25.000 seguidors a les seues xarxes socials, vol generar debat també en l’àmbit de les xarxes socials, per la qual cosa una de les prioritats serà generar tràfic i debat en aquest àmbit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.