La directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, ha visitat el camp de treball internacional de Campredó aquest dimecres al matí. La localitat acull a 15 voluntariats de tot el món que estan dins del camp de treball internacional “Uneix-te a Campredó”. Al llarg de quinze dies els cooperants vinguts d’arreu del món estan recuperant i catalogant l’emmurallat i les trinxeres de Casa del Prat, situada a la mateixa localitat.

Tots els materials que es troben al voltant de la casa es cataloguen i fotografien per tal de documentar cada una de les troballes amb l’ajut d’arqueòlegs. La seva feina de manteniment i millora té la finalitat de promoure la torre medieval com a atractiu turístic.  La directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, ha entregat un diploma a cada cooperant com a reconeixement de la seva estada al camp de treball de Campredó.

Els voluntaris fan tasques d’arqueologia i manteniment però, els cooperants venen d’estudis molts diferents com el d’Enginyeria industrial. El pròxim diumenge dia 8 Campredó dirà adeu als cooperants del Camp de treball internacional.

 

Autor: