L’Àrea Ciclista de Vinallop va ser l’escenari de la sisena prova de la copa catalana de ciclisme infantil de carretera. La jornada va començar amb els participants de categoria pre-benjamí, seguits pels principiants i alevins. Els infantils van ser els últims en sortir, per completar 16 voltes del recorregut.

En infantil femení va guanyar Estefania Jimenez, creuant la meta amb 28 minuts i 44 segons. Marta Vilanova i Lucia Garcia van ser segona i tercera, respectivament. En masculí es va imposar Oriol Alcaraz amb 27 minuts i 35 segons, Joan Cadena va ser segon i Iker Bernal, tercer. En prebenjamí va guanyar Biel Ortega, en benjamí Izan Delgado, en principiant Eloi Ramos i en aleví Marc Zafra.

La pròxima prova d’aquesta competició tindrà lloc el 30 de juny a Palafurgell amb el Campionat Catalunya Cronocimcana Aleví i Infantil.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez