Adequar, recuperar i millorar la senyalització del Camí de Sirga, Camí de Riu i convertir-lo en un dels principals atractius turístics de la de la Ribera un referent del turisme actiu i sostenible, posicionant la comarca com a destinació de senderisme i cicloturisme, amb el suport d’un ajut europeu. És l’objectiu principal del projecte comú on 7 ajuntaments executaran diverses intervencions amb el FEDER. Unes obres que ja compten amb l’aprovació de l’ens comarcal.

Aquests set convenis aprovats recullen el compromís de pagament dels ajuntaments, que fa possible tirar endavant un Fons Europeu de Desenvolupament Regional d’àmbit comarcal, amb una inversió prevista d’1.245.571 euros, fins a l’any 2020. El ple del Consell va servir també per aprovar la licitació del transport escolar.

En la mateixa sessió va explicar-se que la setmana vinent es firmaria el conveni que ANAV fa anualment amb l’ens comarcal.

 

Autor:

Comunicador.