El Club Deportiu Tortosa ja té president. Es tracta de l’exalcalde de Tortosa Mariano Curto que en l’última assemblea de socis, del passat 25 de maig, es va erigir com a nou mandatari, després que Victor Abella retirés la seua candidatura. Va ser una assemblea tensa entre socis i candidats, per les postures oposades de com dirigir el club.

Després de dos mesos amb junta gestora, Abella es va presentar fa dos setmanes com a candidat a ser el nou president i pareixia l’única opció fins que la setmana passada Mariano Curto va fer un pas endavant. En l’assemblea de socis, que va tindre lloc el passat divendres 25 de maig, es va oficialitzar la candidatura de Curto i en retirar-se Víctor Abella, Mariano Curto es va erigir com a president.

El nou president assegura que afronta “il·lusionat” aquesta etapa i ha detallat que era un moment clau per al club, per tal de planificar la pròxima temporada. També vol crear un projecte en el qual el futbol base estigui ben present en el primer equip.

Queda per decidir qui serà el nou entrenador. Xavi Cid era l’opció de l’altra candidatura i el nou president apunta que negociarà totes les opcions. A la pròxima assemblea s’esclarirà el pressupost per a la temporada 2018/2019 que patirà una rebaixa important, quedant en 160.000 euros per al primer equip i el futbol base.

Confecció nova junta

President: Mariano Curto
Secretari: Paco Andreu
Tresorer: Xavi Pérez

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez