L’operatiu aeri i marítim de recerca del pescador que va desaparèixer diumenge a la desembocadura de l’Ebre ha quedat suspès per l’alt cabal que aporta el riu i la mala visibilitat subaquàtica la zona.

Salvament Marítim, que ha coordinat les tasques durant aquests quatre dies, ha anunciat que no ha destinat efectius a rastrejar la zona aquest dijous, després que un helicòpter i una embarcació rastregessin la costa exterior del delta de l’Ebre durant tres dies i escaig.

Aquest dimecres, submarinistes dels Mossos, els bombers i la Guàrdia Civil van intentar novament inspeccionar la zona on dimarts va aparèixer una boia amb xarxes enganxades. Creuen que, al fons de la llera, es podria trobar la embarcació de cinc metres d’eslora amb la qual el desaparegut va sortir a pescar.

Les condicions de pràctica invisibilitat sota l’aigua i els forts corrents del riu, però, han impedit que s’hagi pogut obtenir cap resultat en aquest sentit. Efectius de la unitat subaquàtica dels Mossos han reprès les tasques aquest dijous al migdia per revisar novament aquest punt amb una sonda. La llanxa de Creu Roja també s’ha afegit a l’operatiu buscant pel tram final del riu.

Periodista.