Botí de medalles el que van aconseguirs els remers ebrencs a l’Obert de Primavera disputat a Banyoles el passat cap de setmana. Un total d’una medalla d’or, quatre plates i dos medalles de bronze van penjar-se.

L’absolut de les remeres que van triomfar als jocs olímpics de Rio amb l’ampostina Aina Cid del Nàutic Amposta i Anna Boada de l’Olímpic Barcelona, es van penjar la medalla d’or.

Pel que fa a les plates van ser per al bot de dos sense timoner en categoria cadet format per Clara Andreu i Paula Cid (CR Tortosa) i en categoria absoluta les embarcacions de la tortosina Laura Montesó formant parella amb Nerea Seijoo (SD Santiagotarrak), el d’Àlex Sirgurbjörsson i Pau Vela del Club de Rem Tortosa i el també remer del club tortosí Ismael Rifi en skiff.

Van completar la gran actuació dels remers del territori amb els bronzes del dos sense timoner format per Laura Fibla i Anastasia Zakarova del Nàutic Amposta i per a Aaron Cano i Joan Bel del Nàutic Sant Carles de la Ràpita.

Un cop acabada aquesta competició es van quedar concentrats amb les respectives seleccions estatals els remers absoluts Pau Vela, Àlex Sigurbjörson, Rubén Garica i Laura Montesó del Club de Rem Tortosa, mentre Aina Cid del Nàutic Amposta també era seleccionada. D’altra banda en categoria sub-23 van ser cridats a la cita Núria Puig del Nàutic Amposta i  Ismael Rifi (CR Tortosa).