L’empresa Autocars Hife va rebre el Guardó d’Honor per la feina que desenvolupa des de la seua creació el 1915. Es dedica fonamentalment al transport de viatgers per carretera, realitzant línies regulars urbanes, comarcals i línies nacionals. Realitza també serveis discrecionals i serveis per a fàbriques i escoles. L’any 2013 inicia un procés d’internacionalització creant una base logística per realitzar serveis regulars a l’Àfrica central. L’any 2016 va transportar més de 5 milions de passatgers i la seva flota va realitzar més de 15 milions de quilòmetres. Altres activitats del grup són la gestió de diferents estacions d’autobusos, àrees de restauració, agències de viatges minoristes i també diferents estacions de servei a la província. El grup compta amb una plantilla estable de més de 400 persones amb bases a Catalunya, Aragó, València i Guinea Equatorial. El grup Hife aposta per una política de qualitat i de defensa del medi ambient, que implica la transformació contínua de la seva política empresarial per aconseguir la satisfacció dels seus clients.

La segona part de la trobada es va centrar en les inversions previstes en el territori i les seves repercussions i, en especial, es va fer esment a les possibilitats que s’obren amb els Jocs Mediterranis, que Tarragona acollirà la durant la primavera del 2018. Així, el comissionat dels Jocs Mediterranis 2018 i de la Ciutat Intel·ligent, Javier Villamayor, va intervenir per explicar l’impacte de futur d’aquest esdeveniment. En aquest bloc també es va dur a terme una taula rodona que va comptar amb les intervencions d’atletes que han viscut l’experiència olímpica, com Santiago Esteva (natació), Sílvia Fontana (natació), Antoni Pinilla (futbol) i Eladi Vallduví (tir).

Va ser un acte organitzat per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i l’Ajuntament de Tarragona.

https://www.youtube.com/watch?v=Yx47KZeabeQ

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez