Pau, amb un tret creuat, va fer l’1-0. El Vilanova va reaccionar i va tenir una triple ocasió que el local Sam, sota els pals, va evitar. Posteriorment, una acció de Jusi per l’esquerra va significar l’empat a un. I els de Pallarès van començar a controlar el partit. Però una jugada del rapitenc Sergi José, amb assistència final de Marquès, va servir-li a Gabi per establir el 2-1 en un instant clau (minut 44). A la represa, el Vilanova va insistir i va tenir un parell d’opcions. No obstant això, arran d’una pilota llarga dels rapitencs, Sergi José va traure petroli, acomodant-se i engaltant un tret enverinat. La pilota va anar a l’escaire. Gran gol. Era el 3-1. El partit, amb el 3-1, es va travar i ja va perdre ritme. La Rapitenca, tot i les lesions de Borrull primer i de Gabi després, va saber aguantar el resultat i va sumar una victòria important que l’impulsa a la taula.

https://www.youtube.com/watch?v=B2-oYXbLyXI

Després del partit a la Devesa, amb victòria Rapitenca per 3-1. German Inglés, entrenador de la Rapitenca, i Joan Pallarès, del Vilanova, van fer balanç del matx.

https://www.youtube.com/watch?v=NGQ_0UrfYxs

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez