El ple ordinari d’abril de Tortosa ha posat sobre la taula la creació i composició del Consell Sectorial de Serveis Socials, que estarà format per representants de la Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre, l’Associació de Dones de Ferreries, l’Associació de Gent Gran “l’Esplai”, i del Grup d’Esplai Blanquerna. És el primer consell sectorial que es posarà en marxa en el marc del desplegament del Reglament de Participació Ciutadana. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat que després de la creació d’aquest organisme en vindran altres, com el Consell de Ciutat que és l’òrgan marc de participació.

També s’ha portat a aprovació la delegació temporal en el Consell Comarcal del Baix Ebre de determinades competències en matèria de gestió de residus municipals. Bel ha explicat que aquest encàrrec ve donat per la situació de finalització del contracte municipal de recollida de residus i neteja viària, actualment en prórroga, i fins que s’adjudiqui el nou contracte, que gestionarà directament l’Ajuntament. De manera temporal, el COPATE, per encàrrec de l’ens comarcal, prestarà aquest servei al municipi.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.