La moció reclama recuperar el servei nocturn de l’única ambulància de servei vital avançat (SVA) de Sant Jaume d’Enveja, el retorn d’una ambulància SVA medicalitzada 24 hores a l’Ametlla de Mar, que va ser substituïda per un vehicle d’intervenció ràpida (VIR), i les ambulàncies de Xerta i Batea tinguen un horari complet. La diputada de Catalunya Sí Que Es Pot al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Hortènsia Grau, que és qui ha presentat la moció, també ha portat a la cambra catalana les peticions de la Plataforma Salvem les ambulàncies a les Terres de l’Ebre.

El text de la resolució aprovada també demana garantir que aquelles unitats que en els darrers anys s’han retallat o han deixat de prestar el seu servei, tornen a funcionar les 24 hores, com a Santa Bàrbara, al Montsià, que va passar de 24 hores a 11 diürnes, i Sant Jaume d’Enveja, Xerta i Batea que van passar de 24 a 12 hores nocturnes. La moció ha comptat amb els vots a favor de Ciutadans, el PSC i el PP, l’abstenció de la CUP i el vot en contra de Junts pel Sí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.