Jordi Jordan, coordinador d’ICV-Entesa Terres de l’Ebre, s’ha mostrat satisfet per l’arpovació de la Proposició No de Llei i ha recordat que entre els punts de la proposició també s’hi compta “un peritatge per avaluar els danys que la construcció de la infraestructura ha provocat al territori, a més d’una instància per impulsar modificacions legals que evitin indemintzacions milionàries a projectes fracassats com el Castor”. I és que segons els darrers càlculs de la Plataforma del Sénia, l’Estat i els contribuents hauran d’assumir una indemnització que supera els 1.600 euros, una xifra que amb els corresponents interessos pot assolir la quantitat de 4.700 milions. Avui, des del Congrés, el diputat d’en Comú Podem, Josep Vendrell, ha titllat la indeminització de “pelotazo” financer i ha recordat que efectarà “tots els consumidors finals de la xarxa de gas” que assumiran la indemintzació amb l’augment dels impostos tarifaris.

https://www.youtube.com/watch?v=NCjOqTi3Sn4

Autor: