Entre els aspectes millors valorats de l’hospital ampostí destaca el tracte del personal d’infermeria, amb un 100% de satisfacció, o el del personal d’admissions (98,5%) i les explicacions en marxar del centre (98,8%). Altres, com el menjar (71,3%) o el temps d’espera (76,7%) són els que obtenen un pitjor varem.

En segon lloc a la demarcació se situa l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb una nota global del 8,63, i més enrere, el de Móra d’Ebre, amb un 8,34. La mitjana al país és del 8,43.

Crítiques dels sindicats

Els sindicats sanitaris no s’han mostrat tan eufòrics amb les bones dades aconseguides en aquesta enquesta als usuaris dels centres sanitaris de la demarcació. La delegada de CATAC-CTS, Cinta Sarroca, ha lamentat que el resultat de l’estudi és imprecís en alguns punts i que “tot el que s’extreu de positiu correspon als treballs de la plantilla, que han duplicat esforços per tal que la gent no note les retallades”. 

https://www.youtube.com/watch?v=PNcFysMKLWI&feature=youtu.be

Periodista.