Les Passions de Cervera, Esparreguera, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Ulldecona i Vilalba dels Arcs s’uneixen per promocionar aquesta tradició de cara a la Setmana Santa. Vilalba ha acollit la presentació de la Federació on es van donar a conèixer els objectius: defensar aquestes representacions tradicionals del nostre país i promoure la cultura teatral durant la Setmana Santa.

El 2005 es va realitzar la 1a Trobada de Passions dels Països Catalans d’on va sorgir la idea de crear una Federació de Passions, però no va ser fins el 2008 que va tenir lloc una primera reunió a Reus per preparar la fundació de la federació. Al ser voluntari i per dificultats econòmiques, no va ser fins el novembre passat que va culminar el procés de creació de la Federació Catalana de Passions.

Una junta nova cada dos anys

La junta directiva variarà cada dos anys i de la mateixa manera la presidència per part de les passions federades. Actualment està composta de la següent manera: President: Josep Cuscó, president de la Passió d’Esparreguera. Vicepresident: Jordi Carapuig, president de la Passió d’Ulldecona. Secretari: Sam Carrique, president de la Passió d’Olesa de Montserrat. Tresorer: Xavier Cañabate, president de la Passió de Cervera. Vocal: Marc Sampé, cap de comunicació de la Passió de Vilalba dels Arcs. Vocal: Miquel Olivé, representant de la Passió de Molins de Rei.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.
⛓ @MontecinoValls a Twitter, Facebook, Linkedin i Instagram.